Φυσικό αέριο αττικής – χρήσεις και οφέλη

Το Φυσικό Αέριο
στη ζωή μας

Χρήσεις Φυσικού Αερίου στο Σπίτι

Φυσικό αέριο αττικής - κεντρική θέρμανση
Κεντρική Θέρμανση
Η θαλπωρή που μοιραζόμαστε

Χωρίς ουσιαστική παρέμβαση στο κτίριο της πολυκατοικίας,  η μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης  με χρήση φυσικού αερίου είναι απλή: Μετά τη σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου και την τοποθέτηση μετρητή, αντικαταστήστε τον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα φυσικού αερίου.

Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις σωληνώσεις νερού της θέρμανσης, τα σώματα του καλοριφέρ ή οτιδήποτε άλλο από την εγκατάσταση της κεντρικής θέρμανσης. Η δεξαμενή πετρελαίου είναι πλέον περιττή, καθώς εξοικονομείτε χώρο ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου. 

Μάθετε περισσότερα
Φυσικό αέριο αττικής - αυτόνομη θέρμανση

Αυτόνομη θέρμανση
Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος…

Τοποθετώντας ατομικό λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε ημιυπαίθριο χώρο, επιτυγχάνετε πλήρη ανεξαρτησία στη θέρμανσή σας με απόλυτη ασφάλεια. Η συσκευή, που τοποθετείται στον τοίχο, έχει πολύ μικρές διαστάσεις, και μπορεί εκτός από συνεχή και οικονομική θέρμανση να καλύψει τις ανάγκες σας και σε ζεστό νερό χρήσης. Η παροχή φυσικού αερίου στο σπίτι σας γίνεται με εξωτερική σωλήνωση που φτάνει από το μετρητή μέχρι τον ατομικό λέβητα.

Φυσικό αέριο αττικής - ζεστό νερό

Ζεστό Νερό
Τέλος στην αναμονή!

Με το Φυσικό Αέριο έχετε πάντα άφθονο ζεστό νερό, μόλις το θελήσετε, με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να περιμένετε. Το νερό ζεσταίνεται την ίδια στιγμή που ανοίγετε τη βρύση και  μόνο για όσο το χρειάζεστε, χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια. Με το Φυσικό Αέριο έχετε απόλυτη άνεση και οικονομία!

Φυσικό αέριο αττικής - μαγείρεμα

Μαγείρεμα
Γίνετε ο σεφ της καρδιάς τους…

Συνδέοντας την κουζίνα σας με το Φυσικό Αέριο είναι σίγουρο ότι συνδέετε τη γεύση, την ευκολία και την οικονομία με τη μαγειρική σας. Οι εστίες φυσικού αερίου δεν χρειάζονται προθέρμανση και η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει.

Κάθε στιγμή έχετε απόλυτο έλεγχο στην ένταση της ενέργειας που ψήνει, βράζει ή τηγανίζει, με αποτέλεσμα η νοστιμιά του φαγητού σας να είναι πάντοτε αξεπέραστη!

Φυσικό αέριο αττικής - κλιματισμός

Κλιματισμός
Ανάψτε το και το καλοκαίρι…. 

Mε μια μόνο κεντρική κλιματιστική μονάδα φυσικού αερίου μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες ψύξης το καλοκαίρι και θέρμανσης τον χειμώνα. Η μονάδα τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο και τροφοδοτεί με ψύξη ή θέρμανση τις εσωτερικές μονάδες στους χώρους σας. Προσφέρεται κυρίως για νέες εγκαταστάσεις ή χώρους υπό ανακαίνιση, κυρίως επαγγελματικούς.

Είναι μια περιβαλλοντική λύση που προσφέρει οικονομία στη λειτουργία.

Τα οφέλη του Φυσικού Αερίου

Έτοιμοι για Φυσικό Αέριο;