Φυσικό αέριο αττικής – φυσικό αέριο

Τι είναι το Φυσικό Αέριο

Το Φυσικό Αέριο ως μία φυσική μορφή ενέργειας αποτελεί το φιλικότερο συμβατικό καύσιμο για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Μάθετε περισσότερα

Γιατί να επιλέξω Φυσικό Αέριο;

Φυσκικό αέριο αττικής - εξοικονόμηση

Συνδεθείτε με την οικονομία!

Αν ψάχνετε τρόπους να μειώσετε τους λογαριασμούς σας, το Φυσικό Αέριο είναι η σωστή επιλογή!

Με τη χρήση του, απολαμβάνετε αποτελεσματική και ομοιόμορφη θέρμανση σε όλο τον χώρο, ενώ παράλληλα εξοικονομείτε έως και 44% στο λογαριασμό σας,σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. 


Υπολογίστε το κέρδος σας τώρα!

Υπολογιστής Εξοικονόμησης
Φυσικό αέριο αττικής - ασφάλεια

Ζεσταθείτε με σιγουριά!


Το Φυσικό Αέριο είναι απολύτως φυσικό προϊόν, που δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα (CO), είναι ελαφρύτερο από τον αέρα, και σε περίπτωση που απελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα απομακρύνεται άμεσα.

Σημαντική είναι η ασφάλεια που παρέχεται και από τις ίδιες τις συσκευές φυσικού αερίου, καθώς σε περίπτωση διαφυγής ή σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα της συσκευής μαγειρέματος, ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουν διακόπτει αυτόματα την παροχή του, για 100% ασφάλεια.

Φυσικό αέριο αττικής - περιβάλλον

Φιλικό από τη φύση του!


Το Φυσικό Αέριο είναι φιλικό προς το περιβάλλον από τη φύση του! Είναι το πιο καθαρό καύσιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Δεν εκπέμπει αιθάλη και δεν περιέχει τις βλαβερές για το περιβάλλον ενώσεις θείου που ρυπαίνουν και προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής.

Φυσικό αέριο αττικής - ευκολία

Αλλάξτε ζωή!


Το Φυσικό Αέριο αλλάζει την καθημερινότητά σας, την κάνει απολαυστικά  απλή, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σας.

Είναι άμεσα διαθέσιμο, χωρίς να χρειάζεται να το παραγγελείτε όπως στο πετρέλαιο θέρμανσης, με το πάτημα ενός κουμπιού, έτοιμο να σας προσφέρει ενιαία και αποτελεσματική θέρμανση αλλά και άφθονο ζεστό νερό.

Παράλληλα, με το Φυσικό Αέριο ελέγχετε εύκολα την ένταση στις εστίες της κουζίνας, απολαμβάνοντας έτσι ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό. Το Φυσικό Αέριο ζεσταίνει την οικογένεια και την καρδιά σας!

Φυσικό αέριο αττικής - ακρίβεια

Ενέργεια που μετράει!


Χωρίς προπληρωμές και αμφιλεγόμενες μετρήσεις! 


Με το Φυσικό Αέριο πληρώνετε μόνο όσο
έχετε χρησιμοποιήσει και πάντα μετά την κατανάλωσή του,
καθώς  ο έλεγχος γίνεται από τις ενδείξεις του μετρητή,
όπως στη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ και έτσι γνωρίζετε ακριβώς
πόσο καταναλώνετε.

 

Ασφάλεια

Φυσικό αέριο αττικής - ασφάλεια από τη φύση
Ασφάλεια από τη Φύση του

Ως φυσικό προϊόν, ελαφρύτερο από τον αέρα, το φυσικό αέριο απομακρύνεται άμεσα σε περίπτωση που διαφύγει στην ατμόσφαιρα, σε αντίθεση με το υγραέριο που είναι βαρύτερο από τον αέρα και σε σε περίπτωση διαρροής συγκεντρώνεται χαμηλά.

Είναι άοσμο, αλλά κατά τη μεταφορά του προστίθεται μια ειδική ουσία με χαρακτηριστική οσμή, ώστε να ανιχνεύεται σε περίπτωση διαφυγής.

Δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και δεν είναι τοξικό, ενώ είναι το πιο καθαρό καύσιμο σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα.

Φυσικό αέριο αττικής - ασφάλεια από τις εγκαταστάσεις

Ασφάλεια από τις εγκαταστάσεις

Το  δίκτυο φυσικού αερίου στην Ελλάδα, λειτουργεί και συντηρείται από τις Εταιρείες Διανομής Αερίου βάσει σύγχρονων και αυστηρών προτύπων και προδιαγραφών 24 ώρες το 24ωρο, αδιαλείπτως όλο τον χρόνο.

Επισκεφθείτε την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, Θεσσαλονίκης- Θεσσαλίας και Λοιπής Ελλάδος, για περισσότερα σχετικά με την λειτουργία και ασφάλεια του δικτύου.

Φυσικό αέριο ατιικής - ασφάλεια από τις συσκευές

Ασφάλεια από τις συσκευές

Ο ειδικός μηχανισμός που διαθέτουν οι συσκευές φυσικού αερίου διακόπτει αυτόματα την παροχή σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα, κατά την διαδικασία μαγειρέματος.

Επιπλέον είναι δυνατή η τοποθέτηση ειδικού ανιχνευτή φυσικού αερίου στο χώρο, ο οποίος διαθέτει αυτοματισμό διακοπής της παροχής. 

Περιβάλλον

Φυσικό αέριο αττικής - περιβάλλον

Φυσικό Αέριο,
το καθαρότερο
καύσιμο

Μάθετε περισσότερα
Φυσικό αέριο αττικής - on line αίτηση

Ξεκίνα εδώ

On line Αίτηση

Το  στη ζωή μας

350.000

νοικοκυριά
και επιχειρήσεις

https://www.aerioattikis.gr/media/Φυσικό αέριο αττικής - νοικοκυριά και επιχειρήσεις

70%

οικονομία
κατανάλωσης

https://www.aerioattikis.gr/media/Φυσικό αέριο αττικής - οικονομια κατανάλωσης

13,3

χιλιάδες τόνοι
λιγότερο CO2

https://www.aerioattikis.gr/media/Φυσικό αέριο αττικής - CO2