Η καταναλωτική εμπειρία αλλάζει

 Συνεργασία ΕΠΑ Αττικής και INTRASOFT International

Αθήνα, 17 Ιουλίου

Η αναβάθμιση της καταναλωτικής εμπειρίας στη νέα εποχή της ΕΠΑ Αττικής είναι γεγονός.  Έχοντας ήδη κορυφαία συστήματα στην επιχειρησιακή της λειτουργία η εταιρεία αναζητά  συνεχώς τρόπους βελτίωσης. Για τον λόγο αυτό προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την INTRASOFT International προκειμένου να προσφέρει την αιχμή της τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση των Καταναλωτών.

Η τεχνογνωσία του σημαντικού ευρωπαϊκού ομίλου στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και των Επικοινωνιών (ΤΠΕ), της INTRASOFT International, είναι αξιοσημείωτη με ιδιαίτερα επιτυχημένες υλοποιήσεις έργων μεγάλης κλίμακας και στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Στόχος της νέας αυτής συνεργασίας είναι η ανάπτυξη της κατάλληλης υποδομής που θα υποστηρίξει τους στρατηγικούς στόχους της ΕΠΑ Αττικής και την είσοδό της και στην αγορά  της ηλεκτρικής ενέργειας ενισχύοντας και διευρύνοντας τις υπηρεσίες της προς τους Καταναλωτές, με ολοκληρωμένες λύσεις, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση και συνολικά βελτιωμένη εμπειρία. Ενδεικτικά, τα νέα πληροφοριακά συστήματα περιλαμβάνουν λύσεις διαχείρισης πελατειακών σχέσεων και εξυπηρέτησης με προϊόντα-καινοτομίες όχι μόνο για την Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά.

Ο κ. Γιάννης Μητρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΕΠΑ Αττικής, δήλωσε σχετικά: «Στην ΕΠΑ Αττικής εργαζόμαστε για να μετατρέψουμε την εξυπηρέτηση του Καταναλωτή μας σε ένα ευχάριστο ταξίδι και μια μοναδική εμπειρία υπηρεσιών και προϊόντων. Για να το πετύχουμε θα προχωρήσουμε στην υιοθέτηση καινοτόμων λύσεων, και στην σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες με αντίστοιχες αξίες, στόχους και φιλοδοξίες. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με μια κορυφαία εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής όπως η INTRASOFT International, που είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει περαιτέρω προστιθέμενη αξία προς όφελος των Καταναλωτών μας και των Εργαζομένων μας».

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε:  «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την έναρξη της συνεργασίας μας με την ΕΠΑ Αττικής. Η επιλογή της INTRASOFT International για το συγκεκριμένο έργο επιβεβαιώνει την εξέχουσα θέση που έχουμε και στον τομέα υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχουμε πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας στον τομέα αυτό».

--------------------------------------------------------------------------------------

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Ελένη Ράπτη - Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε., 210 3406126, e.rapti@aerioattikis.gr

Σχετικά με την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε.              

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. λειτουργεί από 2/1/2017 ως ο προμηθευτής φυσικού αερίου στον τελικό καταναλωτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4001/2011 σχετικά με τη λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου. Εφαρμόζοντας μία δυναμική επιχειρηματική στρατηγική, κύριο αντικείμενο της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής είναι να προμηθεύεται φυσικό αέριο (σε αέρια, υγρή και συμπιεσμένη μορφή του) και να ασκεί τη δραστηριότητα εμπορίας φυσικού αερίου στην Ελληνική Επικράτεια. Αφοσιωμένη στην ποιότητα, ευέλικτη και με ανθρώπινο πρόσωπο, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη, δίνοντας ώθηση σε κάθε αναπτυξιακή δραστηριότητα. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.aerioattikis.gr

ΣχετικάμετηνINTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί 1.700 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 19 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ, Ιορδανία, Κένυα, Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Φιλιππίνες, Μαρόκο, Πορτογαλία, Σουηδία και Αυστραλία), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

www.intrasoft-intl.com

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

INTRASOFTInternational

Tel. +352 44 10 12 2178

E-mail:marketing@intrasoft-intl.com

 

Καλοσωρίσατε στη νέα ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής

 

Αθήνα, 8 Μαΐου 2017. Η ΕΠΑ Αττικής  προχωρά στη νέα εποχή έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή και το δικό του όφελος. Ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διεθνείς τάσεις της ηλεκτρονικής αναζήτησης πληροφοριών και πληρωμών προχώρησε στον σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας της και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.

Η νέα ιστοσελίδα, διαθέσιμη στη διεύθυνση www.aerioattikis.gr, σχεδιάστηκε πλήρως προκειμένου να ικανοποιήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τόσο τον ιδιώτη όσο και τον επαγγελματία. Παρέχει όλη την πληροφόρηση σχετικά με το φυσικό αέριο, τις χρήσεις, την ανταγωνιστικότητά του, τα πακέτα προσφορών και προϊόντων της εταιρείας, αλλά και χρήσιμες συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι και την επιχείρηση.

Με ένα διαδραστικό video ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στους εσωτερικούς χώρους ενός διαμερίσματος στο οποίο χρησιμοποιείται φυσικό αέριο για θέρμανση, μαγείρεμα και ζεστό νερό και να ενημερωθεί για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου αλλά και να γνωρίσει τεχνικές λεπτομέρειες κάθε σταδίου της κεντρικής ή αυτόνομης εγκατάστασης.

Η ιστοσελίδα είναι ουσιαστικά μια νέα πλατφόρμα εξυπηρέτησης κι ένα δυναμικό κανάλι ενημέρωσης των καταναλωτών φυσικού αερίου που επιδιώκει να βελτιώσει την εμπειρία τους στην επαφή τους με την εταιρεία μέσα από τις πληροφορίες και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που παρέχει.

Σημαντική καινοτομία αποτελεί η νέα υπηρεσία «My Account» που μεταξύ άλλων έχει τη δυνατότητα να παρέχει εξατομικευμένες πληροφορίες για τον λογαριασμό του κάθε καταναλωτή.

Επίσης, η υπηρεσία “e-payment” δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών στους καταναλωτές σε ένα εξαιρετικό και ασφαλές περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η νέα σελίδα διαθέτει πλήρες λειτουργικό μενού, φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη διαθεσιμότητα δικτύου φυσικού αερίου αλλά και online αίτηση σύνδεσης καθώς και υπηρεσίες click2call & click2chat.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο site δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή να μάθει περισσότερα για την ΕΠΑ Αττικής, την εταιρεία με τη μακρά πορεία στην παροχή φυσικού αερίου, η οποία συναντάται πρώτη φορά στα μέσα περίπου του 19ου αιώνα, στον πρόδρομό της που είναι το εργοστάσιο Φωταερίου.

Σήμερα, η ΕΠΑ Αττικής συνεχίζει να εξελίσσεται προκειμένου να ικανοποιήσει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ταχύτατα εξελισσόμενες ανάγκες του σύγχρονου πελάτη παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Ελένη Ράπτη - Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε., 210 3406126, e.rapti@aerioattikis.gr

Με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της ενέργειας η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής, από τον Ιανουάριο του 2017,  λειτουργεί ως ο προμηθευτής φυσικού αερίου στον τελικό καταναλωτή. Με εχέγγυα τους δύο ισχυρούς παίκτες στον χώρο της ενέργειας, τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και τη Shell Gas στη μετοχική της σύνθεση, η ΕΠΑ Αττικής φροντίζει να διατηρεί την ανταγωνιστικότητα του φυσικού αερίου σε υψηλά επίπεδα και να παρέχει υπηρεσίες αξίας στους πελάτες, επιδεικνύοντας δέσμευση και λειτουργώντας με ασφάλεια απέναντι στον εαυτό της, τους συνανθρώπους της και το περιβάλλον.

05.01.2017

Ανεξαρτησία και οικονομία στη θέρμανση με φυσικό αέριο χωρίς απόφαση Γενικής Συνέλευσης σε πολυκατοικίες

Ανεξαρτησία και οικονομία στη θέρμανση με φυσικό αέριο χωρίς απόφαση Γενικής Συνέλευσης σε πολυκατοικίες

Αθήνα, 4 Ιανουαρίου 2017 - Η αποκοπή από την κεντρική θέρμανση και η εγκατάσταση αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου γίνεται πιο εύκολα και πιο άμεσα για τις περιπτώσεις πολυκατοικιών που μέχρι σήμερα αναγκάζονταν να ακολουθήσουν χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου (Ν. 4447/2016), η τοποθέτηση αυτόνομης μονάδας θέρμανσης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ή η αυτονόμηση διαμερίσματος από την κεντρική ανεξαρτήτως καυσίμου θέρμανση, δεν προϋποθέτει προηγούμενη έγκριση ή απόφαση της γενικής συνέλευσης πολυκατοικίας.

Με αυτό τον τρόπο τα νοικοκυριά απαλλάσσονται από διαδικαστικά εμπόδια και αποκτούν πρόσβαση στην πλέον φιλική προς το περιβάλλον μορφή ενέργειας, το φυσικό αέριο, συμβάλλοντας στον περιορισμό του φαινομένου της αιθαλομίχλης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η σύνδεση γίνεται ακόμα πιο ελκυστική καθώς ενεργοποιείται πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης του κόστους εσωτερικής εγκατάστασης για όλες τις κεντρικές και αυτόνομες θερμάνσεις, ανεξαρτήτως ισχύος. Το ποσό χρηματοδότησης μπορεί να ανέλθει μέχρι το ποσό των €12.300 για κεντρικές θερμάνσεις, ενώ ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος που προβλέπει το πρόγραμμα για την αποπληρωμή του χρηματοδοτούμενου ποσού, που είναι 2 ή 3 έτη ανάλογα την περίπτωση. Η προσφορά ισχύει για υπογραφή σύμβασης έως και 31 Μαρτίου 2017.

Συνδυάζοντας μάλιστα και το γεγονός ότι τα τέλη σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο φυσικού αερίου έχουν έκπτωση 100% για όλες τις κατηγορίες πελατών, τότε η λύση της θέρμανσης με φυσικό αέριο είναι η βέλτιστη και ασύγκριτα πιο οικονομική επιλογή για τα νοικοκυριά τον φετινό χειμώνα.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ: Ελένη Ράπτη - Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε., 210 3406126, e.rapti@aerioattikis.gr

Σχετικά με την Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε.

Η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 και είναι ο πάροχος φυσικού αερίου στην Αττική. Εφαρμόζοντας μία δυναμική επιχειρηματική στρατηγική, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής έχει ως στόχο την παροχή φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις με οικονομία, ασφάλεια και αξιοπιστία. Αφοσιωμένη στην ποιότητα, ευέλικτη και με ανθρώπινο πρόσωπο, η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε ενεργειακή ανάγκη, δίνοντας ώθηση σε κάθε αναπτυξιακή δραστηριότητα και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αττικής. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://www.aerioattikis.gr.

2017